Charter Madeira - Sao Miguel Park Hotel, cu plecare din Bucuresti

Situat in inima orașului Ponta Delgada, hotelul Sao Miguel Park oferă camere panoramice spațioase cu vedere la oraș sau la mare. Facilitățile clubului de sănătate includ o piscină și acces gratuit la internet WiFi, iar la cerere sunt disponibile locuri de parcare gratuite.

Camerele dotate cu aer condiționat ale hotelului Sao Miguel Park au interior modern și sunt decorate in culori calde. Toate camerele au TV prin cablu, birou și baie privată.

Restaurantul tip bufet servește preparate tipice insulelor Azore, precum și din bucătăria internațională. Barul oferă o selecție de băuturi, inclusiv cocktailuri răcoritoare.

Oaspeții se pot relaxa cu un masaj la clubul de sănătate, amenajat cu o piscină interioară, un centru de fitness, o saună și o baie de aburi. achizitiona suveniruri de la magazinul de cadouri al hotelului.

Hotelul Sao Miguel Park este situat in apropierea grădinii botanice a orașului. Aeroportul din Ponta Delgada se află la 10 minute de mers cu mașină. Parcarea privată este gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Sao Miguel Park Hotel, Madeira, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta