Hotelul O3zone este amplasat in centrul statiunii, orientat spre Stanca Soimilor.

Facilitati hotel: 111 camere duble matrimoniale sau twin, 5 apartamente, 1 apartament de lux, 2 lifturi, un restaurant clasic, 2 baruri, centru Spa & Wellness (o piscina cu apa incalzita si instalatie de inot contra curentului, un jacuzzi profesional, o sauna umeda si o sauna uscata, dusuri emotionale, cabinete de terapii, o zona de hidroterapie, doua zone de fitness), 3 sali de conferinta, centru de inchiriere articole sportive, parcare pazita, Wi-Fi.

Facilitati camere: telefon, baie cu cada sau cabina de dus, TV, AC, minibar, uscator de par, seif, prosoape, halate de baie si papuci, Wi-Fi. Unele camere au balcon.

~
Oferta include: - 2 nopti cazare; - mic dejun si cina bufet - 2 zile; - 1 Gerovital Hydration face therapy 30 min. pentru doamna; - 1 baie de relaxare 30 min. pentru domn; - acces gratuit la Spa (piscina, jacuzzi, sauna) - in functie de reglementarile in vigoare. Informatii suplimentare: - in cazul in care numarul turistilor la mesele bufet nu depaseste numarul minim prevazut, cina cuprinsa in prezenta oferta va fi servita din meniul a la carte. Comenzile a la carte pot cuprinde doar produse alimentare, nu si bauturi alcoolice; - copiii, indiferent de varsta, NU au proceduri Spa incluse; - taxa locala NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 2 nopti cazare;
- mic dejun si cina bufet - 2 zile;
- 1 Gerovital Hydration face therapy 30 min. pentru doamna;
- 1 baie de relaxare 30 min. pentru domn;
- acces gratuit la Spa (piscina, jacuzzi, sauna) - in functie de reglementarile in vigoare.

Informatii suplimentare:
- in cazul in care numarul turistilor la mesele bufet nu depaseste numarul minim prevazut, cina cuprinsa in prezenta oferta va fi servita din meniul a la carte. Comenzile a la carte pot cuprinde doar produse alimentare, nu si bauturi alcoolice;
- copiii, indiferent de varsta, NU au proceduri Spa incluse;
- taxa locala NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.
- in perioada 15.11.2021-19.11.2021 zona SPA va fi inchisa pentru lucrari de mentenanta.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel O3zone - Mini Holiday, Baile Tusnad, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta