Amplasare: pe malul raului Cerna, in zona parcului din centrul nou al statiunii.

Facilitati hotel: 60 locuri de cazare,impartite in camere duble si single,receptie deschisa non-stop,parcare subterana,restaurant,terasa,piscina interioara,conexiune wi-fi este gratuita,sala de conferinte, piscina in aer liber cu apa termala sulfuroasa din izvoarele termale din zona, baza de tratament

Facilitati camere: birou și un TV cu ecran plat, baie privată cu duș sau cadă ,articole de toaletă gratuite. Unele camere se bucură de acces la o terasă comună, acces la internet wireless gratuit.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun in sistem bufet suedez, cina in 30.12.2022, pranz bufet si masa festiva de Revelion in 31.12.2022, brunch incepand cu ora 11.00 si cina festiva in 01.01.2023, acces gratuit la piscina exterioara cu apa termosulfuroasa, acces gratuit la sala de fitness, acces gratuit la sauna. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun in sistem bufet suedez, cina in 30.12.2022, pranz bufet si masa festiva de Revelion in 31.12.2022, brunch incepand cu ora 11.00 si cina festiva in 01.01.2023, acces gratuit la piscina exterioara cu apa termosulfuroasa, acces gratuit la sala de fitness, acces gratuit la sauna.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Holiday Maria - Oferta Revelion, Baile Herculane, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta