Situată în Thessaloniki (Salonic), Holiday Inn Thessaloniki este o proprietate care oferă unități de cazare cu aer condiționat, restaurant și serviciul de room-service. Facilitățile de la Holiday Inn Thessaloniki includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră dispune de un aparat pentru preparare cafea sau ceai, cană-fierbător și minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere cu balcon cu vedere la oraș. Camerele de la Holiday Inn Thessaloniki sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Holiday Inn Thessaloniki au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Holiday Inn Thessaloniki oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Bucătăria mediteraneană de la Holiday Inn Thessaloniki propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Holiday Inn Thessaloniki oferă meniuri pentru diete speciale.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Pentru cei mai mici Holiday Inn Thessaloniki oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la o distanță de 14 km.

Cele mai apropiate atracții de Holiday Inn Thessaloniki sunt: Piaţa Dimokratias - 200 m, Thessaloniki Courthouse - 200 m, Gara Centrală din Salonic - 500 m.

vezi mai multe

suplim transport; Autocar BUH - PARALIA Rev 2022 Bucuresti - Paralia Katerini; Autocar PARALIA Rev 2022- BUH Paralia Katerini - Bucuresti; Package commission; Rounding; Taxe Statiune NON REFUNDABLE 1 Double Bed Standard Non-smoking

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bucuresti catre Holiday Inn Thessaloniki, Salonic, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta