Situată în Rhodos Town (Rhodos), Carina Hotel - Rhodes Town este o proprietate care oferă unități de cazare cu aer condiționat și un restaurant. Facilitățile de la Carina Hotel - Rhodes Town includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele confortabile de la Carina Hotel - Rhodes Town sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat și seif. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. În camere există baie cu articole de toaletă gratuite. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Carina Hotel - Rhodes Town pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Bucătăria mediteraneană de la Carina Hotel - Rhodes Town propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

 

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. Carina Hotel - Rhodes Town este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Carina Hotel - Rhodes Town oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Rodos, situat la o distanță de 13 km.

Cele mai apropiate atracții de Carina Hotel - Rhodes Town sunt: Santa Maria della Vittoria - 100 m, Palatul Guvernatorilor - 400 m, Biserica Evanghelică - 500 m.

vezi mai multe

Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (exceptie infanti)

Taxe de aeroport

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopti cazare;

Masa in funcție de hotelul ales;

Asistenta turistica.

vezi mai multe

Taxa hotel - se plateste la fata locului;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale;

Asigurare COVID (storno+medicala).

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre CARINA HOTEL, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta