Charter Zakynthos - Caretta Paradise, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest hotel se află imediat în centrul localității Tragaki.

Dotări

Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje și o spălătorie de tip self-service. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Camerele dispun de un telefon, de un televizor și de WiFi (contra cost). În băi există un duș. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu 3 piscine în aer liber și bazine pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. În plus, băuturile răcoritoare de la barul piscinei și toboganul de apă le creează cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un spa. Pentru timpul liber se propun un program de recreere și un miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un restaurant stă la dispoziție. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Caretta Paradise, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta