Hotelul este situat in Parcul Dimitrie Ghica, in imediata vecinatate a Casinoului.

Facilitati hotel: 71 de camere (10 garsoniere si 61 camere duble si single), restaurant cu specific romanesc (140 locuri), 3 sali de conferinte, terasa de vara, spalatorie si curatatorie proprie, salon de infrumusetare, seif la receptie si parcare proprie.

Facilitati camere: TV, minibar, Wi-Fi, telefon, incalzire centrala, baie proprie cu dus.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun bufet; - dejun festiv de Craciun; - taxele locale. Informatii suplimentare pentru familiile cu copii (declarati la momentul rezervarii si care figureaza pe voucher): - un copil cu varsta intre 0-5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar, in camera matrimoniala), iar pentru dejunul festiv de Craciun consuma din portia parintilor sau achita la fata locului. - doi copii pana la 9.99 ani, cazati in apartament, vor avea meniu la jumatate de portie. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun bufet;
- dejun festiv de Craciun;
- taxele locale.

Informatii suplimentare pentru familiile cu copii (declarati la momentul rezervarii si care figureaza pe voucher):
- un copil cu varsta intre 0-5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar, in camera matrimoniala), iar pentru dejunul festiv de Craciun consuma din portia parintilor sau achita la fata locului.
- doi copii pana la 9.99 ani, cazati in apartament, vor avea meniu la jumatate de portie.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Caraiman - Oferta Craciun, Sinaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta