Itinerariu:

Ziua 1. Bucuresti – Panama City

Check in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti pe zborul cu destinatia Panama City. Sosire in Panama City si transfer la hotel. Seara, cazare la The Executive Hotel 4* sau similar.

Ziua 2. Panama City  

Mic dejun. Tur de oras in Panama City, care include districtul colonial, denumit Casco Viejo si inclus in patrimoniul UNESCO si atractii turistice impresionante, ca: Piata Bolivar si Plaza de Francia. Transfer catre portul Colon si imbarcare pe Nava Rhapsody of the Seas cu destinatia Cartagena, Columbia

Ziua 3. Cartagena (Columbia)* 

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau, optional, tur panoramic cu autocarul pentru a descoperi spectaculoasa arhitectura in stil colonial. Atractii turistice principale: Cartierul Manga, Cetatea San Felipe de Barajas, Centrul Vechi, Piata Bolivar, Palatul Inchizitiei, Manastirea San Pedro Claver si Muzeul Naval. Scurta introducere in cultura si traditiile Columbiei in cadrul unui spectacol de folclor cu dansuri si cântece traditionale*. Seara, imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Curaçao.

Ziua 4. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua traseul spre Curaçao.

Ziua 5. Aruba

Mic dejun. Sosire in Aruba. Timp liber la dispozitie sau, optional, vizita la o ferma de fluturi si la Podul Natural, una dintre cele mai fotografiate locuri din Aruba, apoi timp liber de relaxare pe plaja Arashi. Întoarcere la nava si imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Bonaire.

Ziua 6. Kralendik (Bonaire)*

Mic dejun. Sosire in Bonaire . Timp liber la dispozitie sau, optional, un tur al Insulei Bonaire, ce include vizitarea capitalei insuei, Kralendijk, Lacul Gotomeer cu apa sarata, Valea Rincon, Distileria de cactusi Cadushy si Mangazina di Rei Cultural Park, locul unde este prezentata istoria insulei. Întoarcere la nava si imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Aruba.

Ziua 7. Curaçao*

Mic dejun. Sosire in Curaçao. Timp liber la dispozitie sau optional, plimbare cu un submarin semi-submersibil din care se poate observa viata subacvatica, apoi un scurt tur de oras ce cuprinde podul Queen Juliana, ce ofera privelisti asupra orasului Willemstad, Podul Queen Emma si fabrica Chobolobo, unde se produce bautura specifica insulei Curacao. Întoarcere la nava si imbarcare pe nava de croaziera cu destinatia Colon.

Ziua 8. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul navei de croaziera. Se continua traseul spre Colon.

Ziua 10. Colon – Panama City

Mic dejun. Debarcare de pe Nava Rhapsody of the Seas. Transfer la hotelul din Panama City. Pe drum vizita la Centrul Miraflores, unde se vor observa vasele care trec prin ecluza. Seara, cazare la The Executive Hotel 4* sau similar.

Ziua 11. Panama City – Bucuresti

Mic dejun. Dupa amiaza, transfer la aeroport si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

 

Excursiile mentionate in program au titlu informativ. Acestea se rezerva la bordul navei de croaziera in functie de disponibilitate. Tariful se comunica local. 

 

Calatoria se efectueaza cu pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii. Nu se accepta pasaport temporar

 

Tariful pentru calatoria pe nava de coraziera include: cazare cu pensiune completa la bordul vasului inclusiv apa, limonada, ceai si cafea la dozator; activitati de recreere*; gym; fitness*; sauna; taxe si servicii portuare
* Se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activitati de recreere

Tariful pentru calatoria pe nava de coraziera nu include: taxa pentru servicii la bord (bacsisuri, in valoare de 13,05 eur/persoana/noapte, obligatoriu), excursiile optionale si cheltuielile personale (de exemplu, bauturile servite la bord, serviciul de spalatorie, tratamentele de frumusete si sanatate, telefoanele, casino, internet, rezervarile la restaurantele cu specific, room service etc.).

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Croaziera Caraibe - Vas Rhapsody of the Seas, Toate locatiile, Panama

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta