Cele mai la moda modele tehnologice si renovarile recente au transformat Hotelul Capsis intr-unul dintre cele mai cunoscute si cele mai centrale hoteluri din Thessaloniki, fiind optiunea ideala pentru intalniri de afaceri, receptii si conferinte, dar si pentru tururi ale orasului Salonic, oras de mare importanta culturala si religioasa. Cele 407 camere si cele 19 centre de conferinte sunt complet dotate cu cele mai moderne echipamente tehnice pentru a satisface cererile pretentioase ale oamenilor de afaceri moderni. Hotelul este proiectat cu atentie pentru a permite accessul si transportarea persoanelor cu nevoi speciale in toate premisele hotelului.
Hotel Website: www.capsishotels.gr

Localizare

Hotelul Capsis este renovat recent și este situat în centrul orașului Salonic, la 900 de metri de piața centrală a orașului.Litoralul orașului, cu restaurantele și cafenelele sale, se află la câțiva pași de Hotelul Capsis. Centrul Internațional de Expoziții este situat la 10 minute de mers cu mașina, iar aeroportul se află la 25 de minute de mers cu mașina.


Categorie

4*


Facilitati hotel

Acest hotel certificat ecologic a fost conceput cu grijă, pentru a permite accesul și deplasarea persoanelor cu nevoi speciale. Acesta oferă camere cu Wi-Fi gratuit și acces gratuit la facilitățile de fitness și la sălile de conferințe.

Hotelul Capsis Thessaloniki are săli de conferințe bine utilate, cu acces gratuit la internet. La un cost suplimentar este disponibilă o parcare subterană supravegheată.

Oaspeții pot savura băuturi în barul All Day Bar, situat în clădirea principală, precum și la barul de lângă piscină, aflat în grădina de pe acoperiș.


Facilitati camere

Hotelul Capsis Thessaloniki oferă o varietate de camere, toate cu minibar, și baie privată cu uscător de păr. Este disponibil room service nonstop.Camere allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare!

vezi mai multe

suplim transport; Autocar BUH - PAR Paste 2023 (4n) Bucuresti - Paralia Katerini; Autocar PAR Paste 2023 - BUH (4n) Paralia Katerini - Bucuresti; Package commission; Rounding; Taxe Statiune

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bucuresti catre CAPSIS, Salonic, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta