Hotelul Caprioara este situat in centrul statiunii, peste drum de parcul central.

Facilitati hotel: 132 camere duble si single, 4 apartamente si 4 camere pentru persoane cu dizabilitati, 2 restaurante, lobby bar, Bar Panoramic (situat la etajul 9), 2 sali de conferinte, centru de tratament balnear, piscina interioara, jacuzzi, sauna, parcare proprie, internet, incalzire centrala.

Facilitati camere: minibar, telefon, TV, Wi-Fi, baie cu dus, uscator de par, halat de baie si papuci.

~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare cu mic dejun; - pranz bufet in 19.06.2021; cina bufet in 19 si 20.06.2021; - pranz festiv cu pachet de bauturi in 20.06.2021; - voucher de consum pe terasa exterioara Caprioara sau baruri in valoare de 30 lei/adult; - acces gratuit la zona SPA & WELLNESS pe baza de programare la sosire (in functie de disponibilitate). Informatii suplimentare: - taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu mic dejun;
- pranz bufet in 19.06.2021; cina bufet in 19 si 20.06.2021;
- pranz festiv cu pachet de bauturi in 20.06.2021;
- voucher de consum pe terasa exterioara Caprioara sau baruri in valoare de 30 lei/adult;
- acces gratuit la zona SPA & WELLNESS pe baza de programare la sosire (in functie de disponibilitate).

Informatii suplimentare:
- taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Caprioara - Oferta Rusalii, Covasna, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta