Hotelul Caprioara este situat in centrul statiunii Covasna, peste drum de parcul central.

Facilitati hotel: hotelul dispune de 263 locuri de cazare, respectiv 119 camere duble, 13 camere single, 4 camere pentru persoane cu dizabilitati si 4 apartamente, 2 restaurante, 2 baruri, 2 sali de conferinta, centru spa & wellness, salon, 2 sali de conferinte, centru de tratament balnear, piscina interioara, jacuzzi, sauna, parcare proprie, internet, incalzire centrala.

Facilitati camere: minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, încălzire și aer condiționat proprii, baie cu duș, uscător de păr, halat de baie si papuci de camera.

~
Servicii incluse: - cazare cu pensiune completa; - o cina in aer liber la Camping Valea Zanelor cu foc de tabara si băuturi incluse - Muzica live/ambientala - Acces gratuit la zona SPA & WELLNESS pe baza de programare la sosire. Informatii suplimentare: - taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. - in funcție de condițiile meteo, in cazul in care acestea nu permit realizarea cinei in aer liber, se va servi in restaurant. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu pensiune completa;
- o cina in aer liber la Camping Valea Zanelor cu foc de tabara si băuturi incluse
- Muzica live/ambientala
- Acces gratuit la zona SPA & WELLNESS pe baza de programare la sosire.

Informatii suplimentare:
- taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii.
- in funcție de condițiile meteo, in cazul in care acestea nu permit realizarea cinei in aer liber, se va servi in restaurant.


Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Caprioara SPA & Wellness Resort - Oferta 1 Mai, Covasna, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta