Revelion în Istanbul ~ Circuit

Ritmuri orientale pe 2 continente

4
 
Perioada 29.12.2023 - 02.01.2024
de la
 
260
persoana / 3 nopti

 

🤩 260 Euro/ persoană

Însoțitor / Ghid local vorbitor de lb. română

Perioada: 29.12.2023 - 02.01.2024

Număr de persoane: 2 adulți

Transport: autocar

Cazare 3 nopți

Hotel (clasificare): 4*

Mese: mic dejun inclus

 

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Punct de plecare: gara CFR Constanța (vaporaș), ora 22.00

Traseu: Vama Veche (frontieră România - Bulgaria) - Varna - Burgas (popas) - Kîrklareli (frontieră Bulgara - Turcia) - Istanbul 

 

Excursii optionale:

👍𝐂𝐫𝐨𝐚𝐳𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐩𝐞 𝐁𝐨𝐬𝐟𝐨𝐫 cu cină turceasca și program artistic (băuturi incluse) - 50 Euro/pers.

👍 𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥 𝐁𝐲 𝐍𝐢𝐠𝐡𝐭 - 25 euro/pers

👍 𝐀𝐬𝐢𝐚 𝐓𝐨𝐮𝐫 – un alt Istanbul – ziua 2 - 30 euro/pers

 

 

 Program:

🔶  𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟏: 30 Decembrie 2023

Începem vacanța în Istanbul cu un 𝐬𝐡𝐨𝐰 𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫 la una dintre cele mai importante fabrici de piele și blănuri din Istanbul. Aici vom putea admira cele mai noi colecții și vom putea cumpăra la prețuri de fabrică produse din piele sau blană.

𝐂𝐚𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝐡𝐨𝐭𝐞𝐥.

Ziua continuă cu poveștile fabuloase ale 𝐌𝐚𝐫𝐞𝐥𝐮𝐢 𝐁𝐚𝐳𝐚𝐫 din Istanbul, una dintre cele mai mari și mai vechi piețe acoperite din lume, cu 61 de străzi acoperite și peste 4.000 de magazine, ne sunt dezvăluite la pas farmecul și vibrația zonei. Sutele de magazine de aur, ceramică, îmbrăcăminte, poșete sau dulciuri orientale vă vor conduce printr-o poveste într-unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din lume.

Lăsând în urmă atmosfera trepidantă în care cu siguranță vă veți întoarce în următoarele zile, ne continuăm traseul către alte două bijuterii arhitectonice: Moscheea Albastră și Hagia Sofia.

𝐌𝐨𝐬𝐜𝐡𝐞𝐞𝐚 𝐀𝐥𝐛𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚  poartă acest nume datorită celor peste 20.000 de panouri interioare de faianță în majoritate de culoare albastră, impresionează prin mărime și spațiile ample care pot să adăpostească în interior aproximativ 10.000 de persoane.

La numai câțiva pași, străbătând o frumoasă piață se află următorul obiectiv impresionant, 𝐇𝐚𝐠𝐢𝐚 𝐒𝐨𝐟𝐢𝐚. Cu o istorie extraordinară și elemente de arhitectură impresionante, Hagia Sofia a deținut peste 1000 de ani recordul celei mai mari cupole din lume, fiind depășită de Catedrala Sfântul Petru din Roma.

Ora 17.00 – Tur Istanbul by night - 25 euro/pers

Istorie, cultură, privelisti panoramice si o multitudine de lumini!

Turnul Galata  este considerat drept unul dintre cele mai vechi turnuri din lume este unul dintre simbolurile Istanbulului. Este situat în partea europeană a orașului, în cartierul Beyoğlu, având o poziție de parcă ar fi stăpânul strâmtorii Bosfor. Un altfel de Istanbul: o zi de poveste în Asia. Vom face trecerea în 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐀𝐬𝐢𝐚𝐭𝐢𝐜 îndreptându-ne către 𝐏𝐫𝐨𝐦𝐞𝐧𝐚𝐝𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐥𝐢𝐜𝐚, cel mai înalt deal din Istanbul, care oferă o panoramă deosebită asupra orașului și strâmtorii Bosfor. În imediata apropiere se află 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐦𝐨𝐬𝐜𝐡𝐞𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐈𝐬𝐭𝐚𝐧𝐛𝐮𝐥𝐌𝐨𝐬𝐜𝐡𝐞𝐞𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐥𝐢𝐜𝐚 care poate găzdui peste 60.000 de persoane!

  🔶  𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟐: 31 Decembrie 2023

Servim micul dejun si plecăm să descoperim un altfel de Istanbul: o zi de poveste în Asia! (excursie autocar 30€ )

Vom face trecerea în 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐀𝐬𝐢𝐚𝐭𝐢𝐜 îndreptându-ne către unul dintre simbolurile Bosforului, Turnul Fecioarei (Kız Kulesi), cunoscut și sub numele de Turnul lui Leandros încă din perioada bizantină, care este un turn pe o mică insuliță la intrarea de sud a strâmtorii Bosfor, la 200 m de coastă.

Ziua continuă cu o vizită la unul dintre cele mai impresionante mall-uri de pe partea asiatică a Istanbului. O marină cu o arhitectură extraordinară adăpostește aproximativ 150 de magazine ale unor branduri celebre. Tot aici vom putea vizita  Lion Park  unde vom putea admira felinele (lei, tigri, pantere, leoparzi, etc.) într-un cadru natural deosebit. (preț vizită Lion Park 240TL)  O altă atracție a zonei este și Acvariul care oferă vizitatorilor o imagine a vieții acvatice, și nu numai, din toate zonele lumii. (pret vizita acvariu 240TL)

Retur la hotel și ne pregătim pentru a intra in Noul An așa cum se cuvine.

🍾 🎉  20.30 – 𝐒𝐡𝐨𝐰 𝐝𝐞 𝐑𝐞𝐯𝐞𝐥𝐢𝐨𝐧– vom petrece o noapte memorabilă în ritmuri de muzică orientală la un super restaurant. Preparatele tradiționale, muzica și show-ul de revelion Turkişh Belly Dancer și Darbuka Show ne vor conduce spre noul an într-o atmosferă greu de egalat.

  🔶 𝐙𝐢𝐮𝐚 3: 1 Ianuarie 2024

După o noapte de distractie, ne trezim, servim micul dejun și ne bucurăm de o zi linistită. Timp liber la dispoziție pentru cumpărături.

 𝐎𝐏𝐓𝐈𝐎𝐍𝐀𝐋– 𝐂𝐫𝐨𝐚𝐳𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐩𝐞 𝐁𝐨𝐬𝐟𝐨𝐫 cu cină turceasca și program artistic (băuturi incluse).

Pentru cei care doresc partea a doua a zilei continuă cu o petrecere într-o 𝐜𝐫𝐨𝐚𝐳𝐢𝐞𝐫𝐚 fabuloasă pe Bosfor. Vom fi conduși de la hotel la 19,30 către o adevărată experiență turistică. Cina, dansurile și muzica tradițională turcească, îmbinate cu peisajul de vis de pe Bosfor și Istanbulul luminat feeric vor face această croazieră o seară memorabilă, greu de descris în cuvinte. (50 euro/pers. – transport hotel – navă tur retur, croazieră de seară pe Bosfor, cină, dansuri și muzică tradițională)

🔶  𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟒

     Dupa micul dejun plecam spre Constanta

 

 

Documente necesare calatoriei: 𝐩𝐚𝐬𝐚𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐛𝐢𝐥 𝐜𝐞𝐥 𝐩𝐮𝐭𝐢𝐧 𝟔 𝐥𝐮𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝐫𝐞𝐭𝐮𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐢𝐧 𝐭𝐚𝐫𝐚.

Tariful NU include:

• Asigurarea medicală (opțional)

• Cameră single suplimentară (80 euro/pers.)

• 10 euro/pers suplimentar pentru primele 5 rânduri (în autocar)

• Grup minim 40 persoane

Solicita oferta

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta