Mini-Vacanta in Creta cu Marius Dinu : Plaja,Vizite, Zorba.. 29.09 – 03.10.2024

3
 
Transport
Perioada 29-02.10.2024
Oferta speciala
de la
 
460
persoana/ sejur

 Tariful include:

-Bilete de avion, zbor direct Bucuresti - Chania – Bucuresti;Orar : 29 SEPTEMBRIE București 9:05 – Chania 11:00;  2 OCTOMBRIE 14:55 – 16:50 București

-Bagaj de mana, dimensiuni 40 x 30 x 20 cm (rucsac sau geanta de voiaj)

Cazare 4 nopti cu mic dejun, in camera dubla, la hotel 3* Arkadi Hotel sau similar

-Insotitor de grup Marius Dinu

Tariful nu include:

-Taxa de oras: se va achita la receptie, nu in agentie (aprox. 6 euro/ persoana/ noapte)

-Intrari la obiectivele turistice si bilete autobuze pentru vizitele locale

-Transfer aeroport – hotel aeroport

-Transfer Constanta – Aeroport Otopeni: de la 140 lei/ persoana/ sens

-Transfer privat de grup Aeroport Catania – Hotel: 15 euro/ persoana/ dus intors

-Asigurarea medicala de calatorie

-Bagaj de mana 10 kg (dimensiuni 55 x 40 x 20 cm)

-bagaj de cala 20 kg: de la 40 euro/ persoana/ dus intors

Program Creta

Ziua 1

La ora 07:00, ne intalnim in Aeroportul Otopeni, de unde ne imbarcam la ora 9:00 pe zborul catre Creta. Aterizare la ora 11:00. Cazare la Hotel 3*. In aceasta dupa-amiaza,luam la pas pe pe stradutele inguste, pentru a-i descoperi comorile ascunse. Regiunea Chania, pozitionata pe partea de vest a insulei Creta este dominata de impresionantii Munti Albi. Vechiul Port Venetian din Chania este considerat unul dintre cele mai semnificative obicetive turtice ale locului. Acesta a fost construit de catre venetieni intre anii 1320 si 1356 si era considerat la vremea aceea cel mai important centru comercial din Marea Mediterana. Astazi, multe dintre componentele sale au fost refacute, cum ar fi fortareata si fortificatiile, insa portul a devenit gazda barurilor si cafenelelor din zona.  Dupa cina, Seara revenim la hotel.

 

Ziua 2

Mic dejun. Creta este cunoscută atât pentru plajele superbe, dar și pentru traseele de drumeție spectaculoase . Dacă ar fi să alegi un singur traseu de drumeție de o zi în Creta, acesta ar trebui să fie, fără îndoială, Canionul Samaria.Canionul Samaria se află în sud-vestul Insulei Creta și este de o frumusețe aparte. Cu o lungime de 16 km, Canionul Samaria este cel mai lung din Europa. Din anul 1962, are statut de Parc Național și atrage o mulțime de vizitatori.

Pentru ca vrem sa parcurgem Canionul Samaria la vale, așa cum este recomandat, pornim de lângă satul Omalos, de la Xyloskalo. Xyloskalo se află la o oră de condus de Chania, la 1250 m altitudine. Traseul se încheie la Agia Roumeli - un mic sat de pe coasta Mării Mediterane. Primii 13 km sunt chiar prin canion, urmați de încă 3 km pe drum pietruit până în localitatea Agia Roumeli. Deci, în total ar fi cam 16 km, în care se coboară 1300 de metri diferență de nivel. Această distanță se parcurge în 6-7 ore.

Seara revenim la hotel.

 

Ziua 3

Mic dejun. Apoi alegem una dintre cele mai populare atractii turistice din Creta se afla in Chania. Este vorba despre Aqua Park-ul Limnoupolis, care se intinde pe o suprafata de 54.000 de mp si care a fost deschis in 1997. Parcul acvatic este situat la numai cateva minute de centrul orasului, la poalele muntilor albi si ofera oportunitati de recreere atat pentru copii, cat si pentru cei mari. Aici te asteapta un ambient exotic, dominat de palmieri si maslini care strajuiesc zonele de SPA si pool barurile; de asemenea, pentru copii si pentru cei dornici de aventuri acvatice, exista numeroase tobogane, leagane si sezlonguri confortabile ideale pentru pauzele dintre sesiunile de distractie in apa.

Seara revenim la hotel.

 

Ziua 4

Mic dejun. In topul obiectivelor turistice din Heraklion, Creta se afla si laguna Balos. Aceasta este situata in nord-vestul insulei, la aproximativ 50 de km de Chania. Daca iubesti natura, dar si daca esti pasionat de fotografie, rezervatia naturala Balos este locul ideal in care sa ajungi in vacanta ta in Grecia. Aici, vei fi surprins de estetica zonei, care depaseste orice imaginatie. Si mai interesant este faptul ca aici se reunesc trei mari, respectiv Marea Ionica, Marea Egee si Marea Libiei, care au format o piscina naturala pazita de stanci inalte care iti ofera un peisaj ce-ti taie respiratia. Seara revenim la hotel.

 

Ziua 5

Mic dejun si check-out. Timp liber, ultimele cumparaturi sau plaja. La ora 12:30 - plecare spre aeroport. Decolare la ora 14:55, spre Bucuresti, aterizare la ora 16:50

 

Sfarsitul vacantei noastre!

Conditii de plata:

-       Avans 250 euro la rezervare

-       Diferenta se achita pana la 5.09.2024

Conditii de anulare:

-       Daca rezervarea se anuleaza cu mai mult de 21 zile inainte de plecare, avansul nu se restituie

-       Daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 21 zile inainte de plecare, 100% penalizare

 

 Conditii de calatorie:

-       Grup 15 persoane platitoare. Pentru un numar mai mic de persoane, se achita un supliment.

-       Pentru suplimentare locuri, se va verifica disponibilitatea si se va confirma in functie de tariful actual.

-       In Grecia, se calatoreste cu carte de identitate sau pasaport, in termen de valabilitate. Vezi conditii de calatorie aici: https://www.mae.ro/travel-conditions/3711

 

Tariful include:

-Bilete de avion, zbor direct Bucuresti - Chania – Bucuresti;Orar : 29 SEPTEMBRIE București 9:05 – Chania 11:00;  2 OCTOMBRIE 14:55 – 16:50 București

-Bagaj de mana, dimensiuni 40 x 30 x 20 cm (rucsac sau geanta de voiaj)

Cazare 4 nopti cu mic dejun, in camera dubla, la hotel 3* Arkadi Hotel sau similar

-Insotitor de grup Marius Dinu

Tariful nu include:

-Taxa de oras: se va achita la receptie, nu in agentie (aprox. 6 euro/ persoana/ noapte)

-Intrari la obiectivele turistice si bilete autobuze pentru vizitele locale

-Transfer aeroport – hotel aeroport

-Transfer Constanta – Aeroport Otopeni: de la 140 lei/ persoana/ sens

-Transfer privat de grup Aeroport Catania – Hotel: 15 euro/ persoana/ dus intors

-Asigurarea medicala de calatorie

-Bagaj de mana 10 kg (dimensiuni 55 x 40 x 20 cm)

-bagaj de cala 20 kg: de la 40 euro/ persoana/ dus intors

Alte informatii utile:

-        Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.

-        Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

-        Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)

-        Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

-        Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.

-        In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.

-        Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

-        Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

-        Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.

-        Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

-        Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

 

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

      Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.

      Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.

      Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).

      Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

      Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

 

TURIST: Am luat la cunostinta oferta si sunt de acord cu programul turistic si cu cele mentionate mai sus: ___________________ (semnatura)

 

Conditii de plata:

 

-       Avans 250 euro la rezervare

-       Diferenta se achita pana la 5.09.2024

Conditii de anulare:

-       Daca rezervarea se anuleaza cu mai mult de 21 zile inainte de plecare, avansul nu se restituie

-       Daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 21 zile inainte de plecare, 100% penalizare

Solicita rezervare

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta