Israel - Tara Sfanta

OFERTA SPECIALA PENTRU PELERINI IN TARA SFANTA!

3
 
Transportation
Perioada 09.06 - 15.06.2022
Oferta speciala
de la
500
440
persoana/ sejur

I S R A E L 

Tel Aviv – Bethleem –  Cana - Tiberias –  Ierusalim –  Marea Moarta  –  Valea Iordanului  – Muntele Tabor – Jaffa  –  Haifa

 

Ziua 09.06: Plecaredin București de peaeroportul(Henri Coandă-Otopeni) în jurulorei10:45compania israeliană EL-AL Airlines.Prânzul se va servi în avion.Pecare spre  Nazaret-locul Bunei-Vestiri (aici este si locul copilariei lui Iisus), cu vizitarea Bisericii catolice Buna-Vestire (cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat ), a atelierului Sf. Iosif  si  Biserica Greco-Ortodoxa a Bunei-Vestiri pictata de fratii Morosanu in 1977,  cu Izvorul facator de minuni si tamaduitor al  Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavriil  i-a spus Mariei, ca ’’ va naste un prunc’’. Inchinare in  biserica ridicata pe locul Casei lui Simon Cananitul unde Iisus a facut prima  minune a transformarii apei in vin- Satul CANA. Cazare Nazareth/ Tiberias.

 

Ziua 10.06: Mic dejun.Plecare spre Haifa,splendid oraș-port aflat în golful de la poalele Muntelui Carmel cu  Biserica Stella Maris. Ridicată pe Peștera Sf. Proroc Ilie care a ucis cei 400 de preoți care aduceau jertfe lui Ba"al, zeul fertilității și grădinile persane terasate ale TempluluiBahai-sit Patrimoniu UNESCO.Urcare pe Muntele Tabor,unde ne vom închina în biserica ortodoxă ridicată pe vârful muntelui de calugări români pe locul unde Domnul le-a arătat ucenicilor firea Sa Dumnezeiască-Schimbarea la Față. ”chipul Lui strălucea ca soarele, iar veșmintele s-au făcut precum lumina ” .Cină și cazare:Bethleem.

 

Ziua 11.06: Mic dejun.Plecare spre Marea  Galieii,coborâre la Râul Iordan care are lungimea totală de 320 km, locul unde a fost botezat Iisus Hristos ,,Chibutz Yardenit‘’ de Ioan Botezătorul, unde cu cămași albe vom intra în apa Iordanului. Muntele Fericilor-loc in care Mantuitorul a rostit frumoasa si profunda Predica de pe Munte.Tabgha-unde Domnul nostru Iisus Hristos a inmultit cele 5 paini si cei 2 pesti Plimbare cu corabia pe Marea Galileii.Cină și cazare Bethleem.

 

Ziua 12.06: Mic dejun. Plecăm spre Ierihon ( aici Mântuitorul a vindecat un orb ), cel mai vechi oraș din lume, cu Biserica greco-ortodoxă unde se află Dudul lui Zaheu( Vameșul Zaheu l-a întâmpinatpe Iisus, cățărat într-un dud ) și Biserica Românească din Ierihon. ( Opțional se poate urca cu telecabina pe Muntele Carantaniei - Muntele Ispitirii(15 $ ). Plecare spre Hozeva, unde ne vom închina la M-rea Sf.Gheorghe,  la racla cu moaștele întregi ale Sf.Cuv. Ioan Iacob Românul de la Neamț – Hozevitul și la peștera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul. Vom opri la Marea Moartă, aflată la 417 m sub nivelu Oceanului Planetar, unde pregătiți cu costume putem face baie. Închinare la M-rea Sf. Gherasim de la Iordan, unde a poposit Maica Domnului în drum spre Egipt. Cină și cazare Bethleem. 

 

Ziua 13.06: Mic dejun. Închinare la Biserica Ortodoxă a Sfintei Nașteri, ridicată pe locul unde s-a născut Iisus, loc marcat cu o stea de argint cu 14 colțuri, daruită de Domnul Țării Românești, Nicolae Mavrocordat în anul 1717.  Biserica Câmpul Păstorilor,  Biserica Romano-Catolică Sf. Ecaterina ( de aici se transmite în fiecare an în toată lumea slujba de Crăciun) și Grota Alăptării(dacă timpul ne va permite), apoi se face deplasarea spre Mănăstirea Sfântului Teodosie, cu peștera magilor, unde se află mormintele Sf.Teodosie, Sf. Sofia-mama Sf. Sava, Sf. Evloghia-  mama Sf. Teodosie, Sf. Teodora- mama Sf. Cosma și Damian și închinare la moaștele întregi ale Sfântului Sava cel Sfințit cu finicul tămăduitor și grabnic ajutător în diferite boli și naștere de prunci .Cină și cazare Bethleem.                                                                                                        .

Ziua 14.06: Mic dejun.Plecare către Cetatea Ierusalimului și pietonal facem Drumul Crucii cu cele 14 stații Închinare la Piatra Ungerii și la toate Sfintele Paraclise.Biserica Mormântului Maicii Domnului, cu capela Sf. Ioachim și Ana și cu  icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului Ierusalemiteanca, Valea Ioșafat, locul judecății de apoi,Poarta de Aur,Zidul Plangerii înalt de 18m și lung de 48m,  relicva din templul lui Solomon  (70d.Hr).Vizită pe Muntele Sionului , a Bisericii Adormirea Maicii Domnului, ridicată pe casa Sf Ap Ioan, Foișorulcu, ”Cina cea de Taină”, unde Sfântul Duh s-a pogorât peste Sf.Apostoli și mormântul Regelui David (parintele Psaltirii). Vom continua pelerinajul urcând pe Muntele Scopus,pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului și a Cetății Sfinte,  Muntele Măslinilor, cu măslini milenari, vizitarea Manastirii Sfintei Cruci-construita pe locul de unde s-a taiat lemnul din care a fost facuta Sfanta Cruce și Grădina Getsimani,  cu Biserica Națiunilor (este construită prin contribuția a 12 state peloculprinderii Domnului, și tot aici se află Piatra Originală),  Muntele  Eleon cu Biserica Înălțării,Biserica Sf. Ioan Botezătorul ridicată pe locul unde i s-a tăiat și aflat capul Sf. Ioan.Cina și cazare Bethleem.

 

Ziua 15.06: Mic dejun.Sosire înTel-Aviv, cel mai mare oraș cosmopolitean ” orașul alb ”. Patrimoniu UNESCO cuvizitarea minunatei faleze de la Marea Mediterană. Se vizitează cetateaJaffa, cel mai vechi port din lume și Biserica Ortodoxă Sf. Mihail (aici slujește preotul român, Gherasim). Ne deplasăm spre Lod (Lid ), la Biserica în care se află mormântul,  moaștele și lanțul Sf.Mare Mucenic Gheorghe. Ein- Karem, peștera unde s-a născut Sf.Ioan Botezătorul. Plecare spre aeroport pentru îmbarcare-cursa Tel-Aviv – București, ora 18:30.

- 930 euro/grup minim 35 pers/camera dubla

- 900 euro/grup minim 40 pers/camera dubla

- 880 euro/grup minim 45 pers/camera dubla

- Supliment Sigle: 200 euro

• Transport avion compania EL-AL, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;

• Asistență  la Tel Aviv în aeroport la sosire și plecare;

• Transfer aeroport-hotel și retur

• 7 zile/ 6 nopți cazare la hotel de3- 4*, conform programului (camere cu grup sanitar propriu, aer condiționat, telefon, TV)

• 2 mese pe zi tip bufet suedez ( mic dejun + cină ), conform programului .

• Transport autocar modern ( aer condiționat ), pentru executarea programului în Israel;

• Intrări la obiectivele precizate în program + taxi Muntele Tabor+taxi Marsaba (Mănăstirea Sf.Sava cel Sfințit)

• Excursiile opționale și urcarea cu telecabina pe MunteleCarantaniei (Muntele Ispitirii-15$)

• Plata ghidului + șoferului - obligatorii în Israel – 35 euro / pers (pentru ghizii locali, șofer, restaurante, hoteluri), se achită la fața locului reprezentantului agenției locale; 

• Test Antigen

• Asigurare sănătate cu acoperire Covid

• Casti audio-guide-10 euro

• Iesire de noapte catre Sf Mormant cu inchinare la Tezaurul Sf Moaste-15 euro

Acte necesare: 

- paşaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în ţarăsi rezultatnegativ al unui test ANTIGEN prelevat cu 24 ore inainte de imbarcare.

Autoritătile vamale isi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezintă suficientă incredere chiar dacă aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facută răspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul isi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodată in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeste, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.Categoria hotelurilor este cea oficială pentru tarile vizitate .Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a modifica taxele de viza si taxele vamale fara o notificare in prealabil.Așezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in functie de data achitarii avansului si semnarii (intocmirii) contractului.Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc)

Rezerva acum

Sunt de acord cu Termenii GDPR