Excursie Magica la Disneyland Paris, cu Liliana Miu, 28-31 octombrie 2024

Bucuresti-Paris-Disneyland Park-Walt Disney Studios Park-Paris-Bucuresti

4
 
Transport
Perioada 28-31 octombrie 2024
Oferta speciala
de la
 
880
persoana/sejur

Itinerariu:

Bucuresti-Paris-Disneyland Park-Walt Disney Studios Park-Paris-Bucuresti

880 euro / loc in camera family / pachet

Servicii incluse:

-       transport cu avionul Bucuresti – Paris – Bucuresti, cu compania TAROM; orar zbor: 28 oct Bucuresti 08:40- Paris 11:00; 31 oct Paris 16:20-Bucuresti 20:10                                                                                                    

-       3 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotel 4* (loc in camera family pentru 3 sau 4 persoane). Pentru cazare in dubla, se achita un supliment de 120 eur/persoana/pachet

-       transferuri aeroport – hotel – aeroport;

-    tur panoramic de Paris

-       bilet de intrare la Disneyland in ziua 2 si 3 (bilet 2 zile/2parcuri);

-    transferuri de la hotel la Disneyland si retur 

-       insotitor roman de grup;

-       taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota:In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii neincluse:

- taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aprox 8 EURO/persoana/noapte (se achita personal, la receptia hotelului);

-  asigurarea medicala de calatorie (optionala);

- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Franta, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;

-  excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice

 

PROGRAM DISNEYLAND

Ziua 1 Bucuresti-Paris
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:00 dimineata. Decolare catre Paris la ora 08:40 cu compania TAROM. Sosire in Paris la ora locala 11:00. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale orasului lumina: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Transfer si cazare la hotel Grand Magic, 4 stele

 

Ziua 2 Disneyland Park

Mic dejun. Astazi va fi prima zi in care vom avea ocazia sa exploram minunata lume Disney. In cursul diminetii vom pleca spre parcurile de distractii cu mijloacele de transport puse la dispozitie de hotel, astfel; pentru grupul cazat la hotelul Grand Magic, cu autobuzul gratuit al hotelului. Vom petrece intreaga zi in cele doua parcuri: Disneyland Park sau Walt Disney Studio. Biletul de intrare este inclus in pret. Pentru a avea suficient timp la dispozitie sa ne bucuram de atractiile fiecarui parc in parte va recomandam sa intrati pe rand, in fiecare zi intr-unul dintre cele doua parcuri. Disneyland Park este spatiul in care eroii si eroinele din desenele animate iubite aduc la viata povesti de neuitat. Parcul este impartit in cinci landuri (zone): Discoveryland unde puteti calatori in timp prin Univers; Fantasyland zona in care povestile ce au inspirat desenele animate par a fi cuprinse de magie si devin reale; Adventureland o lume inedita si plina de aventuri interesante la tot pasul; Frontierland locul unde puteti vedea cum a fost cucerit Vestul; Main Street USA principalul boulevard al parcului, pe unde va puteti plimba si bucura de atmosfera specifica anilor 1900. In acest parc veti intalni personaje din minunata lume Disney. Nu ratati petrecerile si paradele organizate in fiecare zi, pentru toti vizitatorii. Seara, vom reveni la hotel cu aceleasi mijloace de transport.

Ziua 3 Walt Disney Studios Park

Mic dejun. Avem o noua zi la dispozitie sa exploram cele doua parcuri (la alegere). Plecam de la hotel cu autobuzul. Biletul de intrare in parc este inclus in pret. Walt Disney Studios Park este structurat asemenea unui studio de filmari, cu patru sectiuni: Backlot locul unde puteti urmari live spectacole de cascadorii si demonstratii de efecte speciale; Toon Studio aici veti descoperi secretele animatiei lui Walt Disney; Production Courtyard prin intermediul acestei sectiuni, faceti cunostinta cu lumea filmului, cu personajele Disney ce prind viata pe scena; Front Lot o reproducere fidela a studioului Walt Disney din Hollywood, unde vedetele sunt copii. De asemenea pe langa atractiile parcului vizitatorii au la dispozitie si Disney Village, oraselul ce ofera o multime de magazine, restaurante, baruri, cinematografe si animatie pentru intreaga familie. Seara, vom reveni la hotel cu acelasi mijloace de transport.

Ziua 4

Mic dejun. Eliberarea camerelor. Jocuri si depanare amintiri si impresii din excursie, cu Liliana Miu. La ora 12:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM de la ora 16:20. Sosire la Bucuresti la ora 20:10.

Sfarsitul vacantei noastre! 

TERMENE DE PLATA:

Valabil pentru rezervari si plata in avans pana pe 30.04

50% din pretul pachetului turistic la inscriere;

50%  din pretul pachetului turistic cu minim 20 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 21 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia isi rezerva dreptul de a anula rezervarea

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai mult de 40 zile inaintea plecarii;

80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 15 zile inaintea plecarii;

100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 14 zile calendaristice inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.

* Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii; odata achitat avansul, turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.

Servicii incluse:

-       transport cu avionul Bucuresti – Paris – Bucuresti, cu compania TAROM; orar zbor: 28 oct Bucuresti 08:40 - Paris 11:00; 31 oct Paris 16:20 – Bucuresti 20:10                                                                                                    

-       3 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotel 4*

-       transferuri aeroport – hotel – aeroport;

-       tur panoramic in Paris;

-       2 bilete de intrare la Disneyland in ziua 2 si 3 (bilet 2 zile/2parcuri);

-       insotitor roman de grup;

-       taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota:In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

Servicii neincluse:

-       taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aprox 8 EURO/persoana/noapte (se achita personal, la receptia hotelului);

-       transferurile de la hotel la Disneyland si retur

-       asigurarea medicala de calatorie (optionala);

-       asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

-       bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in Franta, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;

-       excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice

Informatii parte din contract:

Derulare program:

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.

Hotelurile folosite in programele de circuite culturale sunt hoteluri standard. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

 

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu cu exactitate asupra lor.

Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate in program sunt informative.

 

Ghizi si programe optionale:Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.

Agentia recomanda achitarea excursiilor optionale din tara pentru a beneficia de Discount. Ȋn cazul disponibilitatii, unele excursii optionale se pot achita si ȋn timpul derularii programului, ghidul fiind obligat sa elibereze chitanta.

Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.

 

Documente de calatorie:

Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice.

Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii.

Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

Pentru calatorie sunt necesare pasaportul / cartea de identitate valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara

In Italia se calatoreste cu carte de identitate sau pasaport, in termen de valabilitate. Vezi conditii de calatorie aici: https://www.mae.ro/travel-conditions/3711

 

Alte informatii utile:

-        Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.

-        Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

-        Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)

-        Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

-        Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.

-        In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.

-        Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

-        Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.

-        Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.

-        Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

-        Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

 

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

      Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.

      Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.

      Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).

      Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

      Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

 

TURIST: Am luat la cunostinta oferta si sunt de acord cu programul turistic si cu cele mentionate mai sus: ___________________ (semnatura)

TERMENE DE PLATA:

Valabil pentru rezervari si plata in avans pana pe 30.04

50% din pretul pachetului turistic la inscriere;

50%  din pretul pachetului turistic cu minim 21 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 21 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Agentia isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai mult de 60 zile inaintea plecarii;

50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 11 zile inaintea plecarii;

100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 10 zile calendaristice inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.

Solicita rezervare

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta