Circuit Coasta Amalfi, cu Ghid Delia,17-21 iulie 2024

4
 
Transport hotel
Perioada 17-21 iulie 2024
Oferta speciala
de la
 
470
persoana/sejur

 

470 euro/ persoana, loc in camera dubla; supliment single 250 eur

*Pretul este valabil pentru rezervare si plata avans, pana la 25.03.2024

550 euro/ persoana, loc in camera dubla; supliment single 250 eur

*Pretul este valabil pentru rezervare si plata avans, pana la 25.04.2024

 

ITINERARIU

Napoli -Pompei - Capri - Positano - Amalfi - Insulele Flegrei - Napoli

 

 

SERVICII INCLUSE

• Bilet de avion Bucureşti – Napoli – Bucuresti. 

Orar: 17 IUL. 12:10 București - 13:10 Napoli ; 21 IUL. 18:00 Napoli - 21:00 București

• Bagaj de mana, dimensiuni 40 x 30 x 20 cm (rucsac sau geanta de umar)

• 4 nopți de cazare la hotel de 3* cu mic dejun;

• însoţitor Ghid din partea agenţiei pe toata durata excursiei 

 

SERVICII NEINCLUSE

• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oras* plătibile la hotel (circa 6€/pers./ zi), alte taxe şi cheltuieli personale.

• Intrari la obiectivele turistice si bilete la mijloacele de transport in comun

• Excursiile opționale, pentru minim 25 de persoane;

• Asigurare storno

• Bagaj de mana, dimensiuni 55 x 40 x 23 cm (troler maxim 10 kg) – 48 eur dus intors

 

PROGRAM Circuit Coasta Amalfi 5 zile Avion

 

Ziua 1 | Bucuresti–Napoli - Pompei

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 10.00, pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Napoli. Decolare la Napoli la ora 13.10. Plecam spre Napoli – Transfer la hotel 3*. Astazi vom efectua o excursie la Pompei. Veti observa cel mai cercetat vulcan activ din lume al continentului european–Vesuviu (nu se urca pe vulcan). Acesta a ramas in istorie prin eruptia catastrofala din perioada antica a lui Pliniu cel Batran in 79 d.Hr., cand a devastat prosperele orase romane Pompei si Herculaneum, ucigand mii de persoane. Ajungem la Pompei, conservat pentru posteritate de eruptia din anul 79 d.Hr, cand cladirile si o parte din locuitorii sai au fost ingropati sub un munte de cenusa si materii vulcanice (biletul de intrare se achita la fata locului).  Ne intoarcem la hotel 3*. 

 

Ziua 2 | Insula Capri-Ana Capri-Sorrento

Mic dejun. Program liber sau, optional, vizitam Insula Capri-insula sirenelor, cum o numeau grecii. Frumusetea ei deosebita, apele turcoaz si Grota Albastra au transformat-o intr-un adevarat simbol turistic al Italiei. Incepem ziua cu Sorrento–o statiune extrem de populara unde vom avea timp liber pentru vizite in centrul istoric din Sorrento. Ne indreptam apoi care ferry pentru a ajunge pe insula. Vizitam satul Capri, fondat in jurul modernei Piazza Umberto I. Strazile imprejmuitoare abunda in cafenele, magazine de suvenire si boutique-uri de renume. Continuam cu Anacapri, un sat mult mai linistit ce ne va fermeca cu privelisti spectaculoase. Intoarcere cu ferry-boat-ul. Transfer cu transportul in comun de la Sorrento la hotel.

 

Ziua 3 | Coasta Amalfitana: Positano-Amalfi

Mic dejun. Program liber pentru odihna sau, optional, Excursie pe Coasta Amalfitana-una dintre cele mai frumoase portiuni ale tarmului Marii Tireniene, impresionand prin peisajele naturale spectaculoase si prin localitatile pline de istorie. Transfer cu autocarul in Salerno de unde ne vom imbarca in ambarcatiunile ce ne vor purta de-a lungului coastei. Positano este primul nostru popas descris ca fiind "un loc de vis ce nu pare cu adevarat real atunci cand esti acolo, dar care devine real si tentant odata ce ai plecat". Cu o personalitate vibranta, cu casele sale viu colorate amplasate pe coasta abrupta si treptele ce fac legatura intre ele, cu stradutele inguste, acest pitoresc orasel ne va fermeca cu siguranta. Ne continuam periplul de-a lungul coastei si vom debarca Amalfi-cel mai mare oras al coastei. Deoarece orasul s-a dezvoltat gratie comertului cu porturile din Orient, arhitectura din Amalfi reflecta o importanta influenta maura. Domul din Amalfi, construit In Sec al IX-lea, reprezinta cel mai important monument al acestui oras si pastreaza nenumarate comori. Portile de bronz au fost turnate In Constantinopol In jurul anului 1000, ele fiind cele mai vechi porti ale unei biserici din Italia. Transfer cu transportul in comun de la Salerno la hotel. 

 

Ziua 4 | Insulele Flegrei: Ischia si Procida

Mic dejun. Program liber pentru odihna sau, optional, Excursie in Insulele Flegre: Ischia si Procida. Insula Procida ascunde plaje frumoase, golfuri, strazi inguste, puncte panoramice si de asemenea a fost aleasa Capitala Culturii Italiane in 2022. In ceea ce priveste gastronomia, in insula Procida puteți gasi echilibrul perfect intre mancarurile marine si cele terestre pregatite respectand traditiile locale. Printre felurile de mancare tipice se numara linguine cu homar, paste alla pescatora si iepurele în stil procidan, iar cea mai mare atractie este portul de agrement plin de culoare din Marina di Corricella. Apoi, dupa un transfer cu ferry-boat-ul, vom ajunge in Ischia-cea mai mare din grupul celor trei insule din Golful Napoli (alaturi de Capri si Procida). Coasta insulei reprezinta un loc ideal de relaxare la plaja si in apele marii, iar interiorul muntos este numai bun pentru drumetii. De asemenea, o alta atractie o reprezinta si cel mai mare oras al insulei, oras ce ii poarta numele-Ischia. Aici va recomandam o vizita la Castelul Aragonez, una dintre cele mai remarcabile atractii ale insulei Ischia, construit pe o stanca de magma solidificata legata de mal prin intermediul unui pod de piatra. Castelul Aragonez se afla la aproximativ 113 m altitudine si se poate ajunge fie urcand pe magarusi, fie cu un ascensor modern. De pe terasele castelului poti admira la orizont varful Vezuviului si celelalte doua insule ale golfului Napoli: Capri si Procida. Timp liber. Intoarcere cu ferry-boat-ul la Napoli si transfer la hotel.  

 

Ziua 5 |  Napoli-Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber pana la ora transferului catre aeroport. 

Optional, vizitam Napoli, admiram fabuloasele muzee si biserici din Napoli: Palatul si Galeria Nationala de Capodimonte, Muzeul National de Arheologie, vastul complex al Catacombelor San Gennaro, Cappella Sansevero–monument singular de arta, Sant'Anna dei Lombardi, San Giovanni a Carbonara sau Santa Chiara. Transfer la aeroportul din Napoli la 15:00. Decolare la ora 18.00 si aterizare la Bucuresti la ora 21:00.

 

Sfarsitul vacantei noastre!

 

470 euro/ persoana, loc in camera dubla; supliment single 200 eur

*Pretul este valabil pentru rezervare si plata avans, pana la 25.03.2024

550 euro/ persoana, loc in camera dubla; supliment single 200 eur

*Pretul este valabil pentru rezervare si plata avans, pana la 25.04.2024

 

CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):

- La inscriere se achita un avans de 250 eur, din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare

- Diferenta se achita cu cel putin 21 de zile inainte de data inceperii excursiei

 

CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):

- Daca rezervarea se anuleaza cu mai mult de 21 zile inainte de plecare: avansul nu se restituie

- Daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 21 zile inainte de plecare: 100% penalizare

 

* Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii; odata achitat avansul, turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.

SERVICII INCLUSE

• Bilet de avion Bucureşti – Napoli – Bucuresti. 

Orar: 17 IUL. 12:10 București - 13:10 Napoli ; 21 IUL. 18:00 Napoli - 21:00 București

• Bagaj de mana, dimensiuni 40 x 30 x 20 cm (rucsac sau geanta de umar)

• 4 nopți de cazare la hotel de 3* cu mic dejun;

• însoţitor din partea agenţiei pe toata durata excursiei 

 

SERVICII NEINCLUSE

• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oras* plătibile la hotel (circa 6€/pers./ zi), alte taxe şi cheltuieli personale.

• Intrari la obiectivele turistice si bilete la mijloacele de transport in comun

• Excursiile opționale, pentru minim 25 de persoane;

• Asigurare storno

• Bagaj de mana, dimensiuni 55 x 40 x 23 cm (troler maxim 10 kg) – 48 eur dus intors

 

Informatii parte din contract:

 

Derulare program:

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.

Hotelurile folosite in programele de circuite culturale sunt hoteluri standard. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.

 

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu cu exactitate asupra lor.

Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor. Preturile afisate in program sunt informative.

 

Ghizi si programe optionale:Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.

Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.

Agentia recomanda achitarea excursiilor optionale din tara pentru a beneficia de Discount. Ȋn cazul disponibilitatii, unele excursii optionale se pot achita si ȋn timpul derularii programului, ghidul fiind obligat sa elibereze chitanta.

Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.

 

Documente de calatorie:

Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. 

Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. 

Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.

Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).

Pentru calatorie sunt necesare pasaportul / cartea de identitate valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara

In Italia se calatoreste cu carte de identitate sau pasaport, in termen de valabilitate. Vezi conditii de calatorie aici: https://www.mae.ro/travel-conditions/3711

 

Alte informatii utile:

 • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. 

 • Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions

 • Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)

 • Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.

 • Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.

 • In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.

 • Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

 • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. 

 • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. 

 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

 • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate. 

 

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. 

Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. 

Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). 

Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. 

Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

 

TURIST: Am luat la cunostinta oferta si sunt de acord cu programul turistic si cu cele mentionate mai sus: ___________________ (semnatura)

CONDITII DE PLATA (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):

- La inscriere se achita un avans de 250 eur, din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare

- Diferenta se achita cu cel putin 21 de zile inainte de data inceperii excursiei

 

CONDITII DE ANULARE (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract):

- Daca rezervarea se anuleaza cu mai mult de 21 zile inainte de plecare: avansul nu se restituie

- Daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 21 zile inainte de plecare: 100% penalizare

 

Solicita rezervare

You must agree to the conditions for processing your personal data.

Solicita oferta