Primeste cele mai noi oferte in casuta de email!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Croatia - sejur la Marea Adriatica 2018
 

de la 249 euro

 • PLECĂRI
  In fiecare Vineri începând cu 22 iunie.

   

   

 •  

.................................................................

 

Doriți mai multe informații?

Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.

 

 

 

 

 

 

 


PLECĂRI
In fiecare Vineri începând cu 22 iunie.

 •  

PLECĂRI DIN
București, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Sebeș, Deva, Timișoara.

INTRARE LA CAZARE
In fiecare Sâmbătă începând cu 23 iunie.

 •  

Avans la înscriere
Minim 30% - camera standard.

 

T A R I F U L I N C L U D E
- Transport avion Bucuresti – Tenerife– Bucuresti;
- 7 nop i ţ cazare la hotel de 4*;
- Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului cu 1 pahar de apa si unul de vin la masa);
- Excursie optionala ½ zi PUERTO DE
LA CRUZ;
- Transfer aeroport-hotel-aeroport;
- Asistenta turística.*
*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic.
Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

 

 

T A R I F U L N U I N C L U D E
- Taxele de aeroport 125
euro/persoana;
- Asigurarea medicala de calatorie si
asigurarea storno;
- Intrarile la obiectivele turistice;
- Alte taxe si cheltuieli personale.

 

Program

ZIUA 1 – Bucuresti – Belgrad

 1. Intalnire cu insotitorul de grup la ora si locul stabilite in diagrama de plecari (anexata la pagina urmatoare). Plecare spre Belgrad pe traseul București – Timișoara – Belgrad. Cazare in Belgrad la hotel de 3*.
 2.  

ZIUA 2 – Belgrad - Zagreb – Biograd na Moru

 1. Dimineata plecare catre Zagreb. Capitala croată oferă o perspectivă frumoasă, încadrată de Muntele Medvednica. Orasul a rezistat eroic atacurilor turcesti dar și cutremurului devastator din 1880. Încercările trăite de-a lungul timpului se văd, azi, în Zagreb, în două moduri. Pe de altă parte, palatele, parcurile și aria comercială arată că în Zagreb oamenii știu să se bucure de viață! Sosire si cazare în Biograd na Moru.
 2.  

ZILELE 3  - 8 Vă recomandăm următoarele excursii opționale

 1. Split si Trogir
 2. Trogir este „orasul-muzeu”, sit UNESCO care dezvăluie o mulțime de atractii istorice minunate, de la ziduri medievale și bastioane, la străzi pitorești și arcade. Catedrala Sf. Laurențiu, datează din anul 1213 dominand peisajul atracțiilor turistice din Trogir, este amplasata in centrul  vechi al orasului. Statuile lui Adam si a Evei „pazesc” intrarea in catedrala, iar daca vrei sa admiri de la inaltime frumoasa piateta poti urca pana la etajul superior. Dupa catedrala se afla Turnul  cu Ceas si Loggia, ramasite ale unei biserici mici „Sf Sebastian”.
 3. Palatul Primăriei-Rectorului sau Palatului Ducelui este o constructie foarte frumoasa cu o fantana in curte, o scara interioara cu motive gotice, iar pe interior la partea superioara multiple blazoane ale vechilor si importantelor familii din Trogir. Pe niste strazi inguste trecand pe langa numeroase terase, si apoi pe langa Manastirea “Sf. Nicolae”, se iese pe bulevardul de promenadă al orasului-muzeu, intitulat Riva. Printre palmieri si tarabe cu fel de fel de suveniruri se află statuia lui Augustin Kazotic, un umanist si episcop nascut in Trogir. În partea de sud-est a orasului se află Fortareata Kamerlengo , fosta resedintă a guvernatorului venetian. Alaturi se află Turnul Sf. Marcu, o construcţie circulara care corespundea candva cu fortareata si adapostea artileria capabilă sa apere orasul de fortele care veneau dinspre mare.
 4. Din Trogir se pleacă spre orașul Split, cel de-al doilea oraş al Croaţiei - o adevărată nestemată la malul mării, un amestec spectaculos de vechi și nou, de clădiri istorice unice, cu plaje cosmopolite și o peninsulă împădurită numită “Marjan”. Se viziteză Catedrala cu faimosul turn cu clopot, Templul lui Jupiter, iar lângă se pot observa ruinele romane şi câteva clădiri medievale. Se merge către inima orașului vechi unde se află cetatea antică cu fortificațiile vechiului palat roman Palatul Diocleţian, construit la comanda împăratului. Rătăcim pe aleile medievale pline de viață unde avem de ales între magazine cochete, restaurante apetisante și galerii de artă.
 5.  
 6. Zadar si Plitvice

Zadar este un oraș istoric pitoresc în care se face tur pietonal în centrul istoric.

 1. Orasul se remarcă prin numeroasele biserici care au supravietuit raidurilor aeriene in timpul celui de-al doilea război mondial. Catedrala Sf. Anastasia din secolul al XIII-lea, este cea mai mare și mai frumoasă biserică romană din Dalmația. Înscrisă pe lista Patrimoniului UNESCO, rezervația Plitvice, atrage peste un milion de vizitatori, fiind și cea mai veche rezervaţie naturală din sud-estul Europei. Este unul dintre cele mai spectaculoase şi mai salbatice locuri din Europa. Lacurile terasate ce se varsă în cascade produc curcubee spectaculoase, vegetația de un verde intens este îmbăiată în vapori de apă cristalină și pe alocuri se pot zări celebrele peșteri carstice. Este pur și simplu o minune a naturii, înconjurată de munţi si păduri dese, neatinse de civilizație.
 2.  
 3. Sibenik si Parcul Krka
 4. Sibenik este un oraş situat la vărsarea râului Krka.  Oraşul caselor şi a străzilor din piatră, Sibenik are unul dintre cele mai ample arhipelaguri, pe lângă acesta având şi numeroase insule şi insuliţe, văi  si o mare albastră cristalină. Este printre primele din Europa care au apeduct şi producţie electrică proprie, chiar şi înaintea Vienei şi a Parisului.  Astăzi, un oraş plin de spiritul dalmatin, de cântece, vin, cu multe aspecte autohtone, o destinaţie care merită să fie vizitată. Parcul National Krka, regiune de-a lungul raulul Krka, caracterizată printr-o bogată floră și faună. Este cunoscut pentru numeroasele cascade care, ca şi la lacurile Plitvice, s-au format prin depunerea de travertin, o formă specială de calcar. Zona de cascade numita Skradinski Buk, care este aproape de localitatea Skradin, eate una din cele mai vizitate din intregul parc si una din cele mai cunoscute frumuseți ale Croației.
 5.  
 6. Insula Pasman
 7. Insula Pašman este separată de coastă printr-un canal a cărui mare este cristalină datorită puternicilor curenti marini. Una dintre cele mai importante atractii ale insulei este mănăstirea Sf. Cosma și Damian, situată pe dealul Ćokovac deasupra orasului Tkon , construită în secolul al 12-lea. Benedictinii păstrează în ea o colecție de arte sacrale, în timp ce franciscanii au ales localitatea Kraj pentru ridicarea mănăstirii Sf. Domnius în secolul al 14-lea.
 8.  

ZIUA 9 - Biograd na Moru – Belgrad

 1. Dupa micul dejun, se pleaca spre Belgrad. Cazare la hotel de 3* în Belgrad.
 2.  

ZIUA 10 -  Catre Romania ...
Lasăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat și plecăm spre România.

 

 

 

 


 "Turistul are obligatia sa se informeze despre regulile serviciilor turistice
solicitate , inainte de a cumpara aceste servicii turistice. Dupa cumpararea
serviciilor se considera ca turistul a luat la cunostinta despre toate aceste
reguli, el nu mai poate pretinde ca nu a fost informat, odata ce a intrat in posesia
voucherului / biletului de avion ."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolphin Travel & Events SRL

| CUI RO17359590 | J13 / 785 / 2005| Licenta turism nr. inregistrare: 3506 / 27.03.2012 | Brevet turism nr: 9612 / 16.02.2005 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro

PROGRAM
Luni - Vineri: 09:30 - 17:30
Str. Poporului nr. 36
Constanta - Romania
Tel: 0734.986.289

PARTENERI    
ShareThis Copy and Paste