Primeste cele mai noi oferte in casuta de email!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alege un Voucher CADOU !

 

 

 

Vrei un cadou diferit pentru cei dragi? Alege un voucher CADOU de la Dolphin Travel & Events, potrivit pentru orice ocazie !

Fie ca e 1 Martie, Ziua Femeii, o aniversare mai speciala sau ziua numelui, va asteptam la sediul nostru pentru a alege valoarea.

Persoana care il va primi in dar, va putea sa-l foloseasca, alegand dintr-o varietate de pachete turistice !

 

- Pe voucher este mentionata reducerea valorica.
- Achizitiile se pot face doar la sediul agentiei Dolphin Travel & Events.
- Pentru a beneficia de reducerea inscrisa pe vouchere, Clientul trebuie sa il prezinte in original, la agentie, apoi sa il inmaneze consultantului de turism. Daca beneficiarul nu are in momentul achizitiei voucherul asupra sa, nu poate beneficia de reducerea mentionata.
- Termenul de valabilitate a unui voucher este de 6 luni. Astfel, in decursul a 6 luni de la achizitie, Clientul il poate utiliza pentru achizitia pachetului/vacantei/serviciilor turistice, etc.
- Se poate folosi NUMAI un singur voucher pentru o rezervare.
- Voucherele NU POT FI CUMULATE intre ele si nici nu pot fi combinate cu alte oferte, promotii sau facilitati oferite de Dolphin Travel & Events. Exceptie fac ofertele de Early Booking si cele de Last Minute
- Voucherele pot fi facute cadou sau instrainate catre terti.
- Voucherele pot fi utilizate pentru achizitia de pachete atat in Romania, cat si in strainatate.
- SC Dolphin Travel & Events isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment modul de oferire si caracteristicile voucherelor, punand la dispozitia clientilor conditiile actualizate.

 

Falsificarea voucherului se pedepseste conform Legilor in vigoare.


Pentru mai multe detalii legate de obtinerea si utilizarea voucherului valoric, ne puteti scrie pe adresa de email: office@dolphin-travel.com sau ne puteti contacta telefonic la: 0723.732.073

Odata ce sunt transmise datele personale, in vederea emiterii unui anumit tip de voucher, clientii declara ca sunt de acord cu urmatoarele:
• ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre S.C. Dolphin Travel & Events S.R.L.;
• ca datele personale sa fie utilizate pe o perioada nedeterminata
• sa primeasca din partea S.C. Dolphin Travel & Events S.R.L. diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin e-mail).
• In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, clientul are dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, cu conditia trasmiterii in acest sens a unei solicitari scrise catre S.C. DOLPHIN TRAVEL & EVENTS S.R.L.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolphin Travel & Events SRL

| CUI RO17359590 | J13 / 785 / 2005| Licenta turism nr. inregistrare: 3506 / 27.03.2012 | Brevet turism nr: 9612 / 16.02.2005 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro

PROGRAM
Luni - Vineri: 09:30 - 17:30
Str. Poporului nr. 36
Constanta - Romania
Tel: 0734.986.289

PARTENERI    
ShareThis Copy and Paste