Primeste cele mai noi oferte in casuta de email!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Politica de confidentialitate

 

 

Dolphin Travel & Events

PRIN ACCESAREA SI UTILIZAREA ACESTUI SITE VA DATI ACORDUL EXPLICIT CU URMATOARELE REGULI DE CONFIDENTIALITATE:

DOLPHIN TRAVEL & EVENTS este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.
Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, DOLPHIN TRAVEL & EVENTS fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.
DOLPHIN TRAVEL & EVENTS nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.
Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.
Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de DOLPHIN TRAVEL & EVENTS.
DOLPHIN TRAVEL & EVENTS nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.
DOLPHIN TRAVEL & EVENTS colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens.
Colectarea datelor se face prin Formularul de contact.
Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre DOLPHIN TRAVEL & EVENTS.
Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de DOLPHIN TRAVEL & EVENTS.
Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de DOLPHIN TRAVEL & EVENTS pe acest site.
Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de DOLPHIN TRAVEL & EVENTS pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.
DOLPHIN TRAVEL & EVENTS nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul DOLPHIN TRAVEL & EVENTS.
Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica DOLPHIN TRAVEL & EVENTS de confidentialitate.
Faptul ca site-ul DOLPHIN TRAVEL & EVENTS contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca DOLPHIN TRAVEL & EVENTS sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.
Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la DOLPHIN TRAVEL & EVENTS numai in urma completarii formularului de inregistrare.
DOLPHIN TRAVEL & EVENTS isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje.
Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.
Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman.
In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul DOLPHIN TRAVEL & EVENTS.
In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul DOLPHIN TRAVEL & EVENTS.
DOLPHIN TRAVEL & EVENTS isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolphin Travel & Events SRL

| CUI RO17359590 | J13 / 785 / 2005| Licenta turism nr. inregistrare: 3506 / 27.03.2012 | Brevet turism nr: 9612 / 16.02.2005 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro

PROGRAM
Luni - Vineri: 09:30 - 17:30
Str. Poporului nr. 36
Constanta - Romania
Tel: 0734.986.289

PARTENERI    
ShareThis Copy and Paste