Primeste cele mai noi oferte in casuta de email!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mini-vacanta Paste si 1 Mai – Legoland si Gradina Zoologica din Stuttgart - Germania

 

250 euro

  • sejur 4 nopti (*calculat pentru 2 adulti si 1 copil de 3-12 ani)
Locuri limitate

 

.................................................................

 

Doriți mai multe informații?

Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.

 

 

 

 

 

 

 

 


250 euro/persoana/sejur  4 nopti (*calculat pentru 2 adulti si 1 copil de 3-12 ani)


Locuri limitate!

 

Tariful include:

 

Bucuresti - Otopeni (OTP) 07:05 - Stuttgart - Stuttgart Airport (STR) 08:30

Stuttgart - Stuttgart Airport (STR) 14:10 - Bucuresti - Otopeni (OTP) 17:25  


Tariful nu include:

intrare 1 zi: adulti: 35 EUR; copii 3-11,99 ani: 29 EUR; copii 0-2,99 ani: Gratuit

intrare 2 zile (consecutive): adulti: 53 EUR; copii 3-11,99 ani: 49 EUR; copii 0-2,99 ani: Gratuit

Legoland Germania este un parc de distractii ideal pentru familii cu copii, situat la aproximativ o ora de mers cu masina de Munchen sau Stuttgart. Parcul este impartit in 8 arealuri cu peste 50 de atractii, spectacole, workshop-uri si modele fascinante construite din peste 50 de milioane de piese LEGO. Parcul isi invita vizitatorii la distractie si aventura!

Gradina zoologica Wilhelma din Stuttgart-Cannstadt este una dintre cele mai frumoase gradini zoologice si botanice combinate din Europa, aceasta a fost construita intre 1843-1853, in stil maur, cuprinzand peste 8000 de animale si numeroase plante rare


Clauze contractuale:

Biletele de avion sunt nerambursabile. Odata facuta rezervarea biletele de avion se cumpara,daca renuntati la pachet veti pierde avansul platit.

Anumite tari din Uniunea Europeana au inclus taxe de statiune ce pot varia intre:0.20 euro pana la 4 euro /pers/noapte si acestea sunt incasate doar de catre hotel.

Compania aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele/datele de zbor!

Prin urmare, agentia DOLPHIN TRAVEL & EVENTS, nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora/data decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.


Hotel Gasthof Goldener Löwe*** *** - cu mic dejun

http://www.goldenerloewe.eu/

Acest hotel este situat în cartierul Denzingen din Günzburg şi oferă acces Wi-Fi gratuit şi parcare gratuită. Hotelul se află la 3 minute de autostrada A8 şi la 5 minute cu maşina de Legoland Deutschland.


Toate camerele Hotelului Gasthof Goldener Löwe au birou şi TV prin satelit. Fiecare baie este dotată cu uscător de păr.


Restaurantul de la Goldener Löwe serveşte o gamă largă de preparate culinare. Pe timpul verii este disponibilă o grădină de bere. Există şi un loc de joacă pentru copii.


Hotel Alpha & Omega Hotel***, Stuttgart *** - fara mic dejun

Acest hotel este situat în cartierul Zuffenhausen din Stuttgart, la 3,5 km de Muzeul Porsche și la 7 km spre nord de centrul orașului. În toate zonele Hotelului Alpha & Omega se oferă acces WiFi gratuit.


Camerele luminoase de la Hotelul Alpha & Omega au interior în stil contemporan, izolare fonică și aer condiționat. Oferind vedere la oraș, toate camerele includ TV prin satelit și baie privată cu duș. Suita în stil faraon are un pat rotund, zonă de living și o cadă spa.


Hotelul pune la dispoziție o recepție cu program nonstop, un bar și un magazin.


Hotelul Alpha & Omega oferă acces la legături bune de transport public, fiind la doar 2 minute de mers pe jos de stația de metrou Kirchtalstraße. Acesta este la 3,6 km de Centrul de expoziții Messe Alte, la 4,1 km de Grădina Zoologică Wilhelma și la 5,3 km de Canstatter Wasen. Aeroportul oraşului Stuttgart se află la 16 km.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolphin Travel & Events SRL

| CUI RO17359590 | J13 / 785 / 2005| Licenta turism nr. inregistrare: 3506 / 27.03.2012 | Brevet turism nr: 9612 / 16.02.2005 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro

PROGRAM
Luni - Vineri: 09:30 - 17:30
Str. Poporului nr. 36
Constanta - Romania
Tel: 0734.986.289

PARTENERI    
ShareThis Copy and Paste