Primeste cele mai noi oferte in casuta de email!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANGLIA-SCOTIA-IRLANDA 2018
 

1070 Euro/pers

  • Date de plecare: 06.07;  10.08.2018

     

.................................................................

 

Doriți mai multe informații?

Dați-ne de veste și vă vom contacta pentru a vă oferi toate detaliile.

 

 

 

 

 

 

 


Bucuresti-Londra-Salisbury Si Stonehenge-York-Edinburgh-Loch Ness Si Inverness-Glasgow-Manchester-Liverpool-Liverpool- Chester-Holyhead-Dublin-Giant’s Causeway-Belfast-Dublin-Bucuresti

Date de plecare: 06.07;  10.08.2018

Tarif 1070 Euro/persoana
Supliment camera single: 390 Euro; Pat suplimentar: 1070 Euro

Ziua 1: Bucuresti - Londra
Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul  catre Londra. Decolare in jurul orei 16:00 si ajungem la destinatie in jurul orei 17:25. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare in Londra.

 

Ziua 2: Londra
Mic dejun. Turul panoramic de oras: Palatul Buckingham, Galeriile Nationale, Parcul St. James, Regimentul Garzilor Calare, Abatia Westminster, Turnul Londrei, Tower Bridge, Catedrala St. Paul. Optional vizita la Castelul Windsor - cel mai mare si mai vechi castel locuit din lume, resedinte reginei Elisabeta II.  Transfer si cazare in Londra.

 

Ziua 3: Londra - Castelul Windsor - Salisbury Si Stonehenge
Mic dejun.  Zi libera la dispozitie pentru vizitarea orasului sau optional excursie la :
Castelul Windsor- cel mai mare si mai vechi castel locuit din lume, resedinte reginei Elisabeta II.
Salisbury - faimos pentru catedrala, una dintre cele mai frumoase constructii din Marea Britanie. Turla catedralei are 123 metri si este cea mai inalta catedrala din tara. Vom vizita Salisbury impreuna cu Stonehenge-monument preistoric al Europei. Constructia a fost in etape si a inceput acum peste 5000 de ani. Stonehenge face parte din Patrimoniul Universal.
Transfer si cazare in Londra.

 

Ziua 4: Londra - York
Mic dejun.  Plecare catre York- care a fost mai bine de 2.000 de ani capitala Nordului si a jucat un rol central in istoria britanica atat sub stapanirea romana, cat si sub cea a saxonilor si a vikingilor. In York putem vizita: Muzeul de istorie, gazduit intr-o fosta inchisoare de datornici si Muzeul feroviar, in care este reunita colectia nationala britanica de locomotive. Cazare in zona York.

 

Ziua 5: York - Edinburgh
Mic dejun. Traseul continua catre Edinburgh- apitala Scotiei si al doilea oras ca marime, dupa Glasgow. Cu o arhitectura gotica, orasul se intinde sub vechiul castel, pana in portul Leith. Orasul Vechi Edinburgh a pastrat planul mediaval si multe dintre cladirile din era reformista. In Edinburgh vom  admira: Catedrala Sf Giles, Curtea de Justitie, Muzeul Regal, Surgeon`s Hall si McEwan Hall. Cazare in Edinburgh.

 

Ziua 6: Edinburgh - Nordul Extrem Lacul Loch Ness Si Inverness
Excursie optionala in nordul extrem al Scotiei la Lacul Loch Ness. Lacul din nordul Scotiei situat in apropiere de orasul Inverness. Lacul este foarte spectaculos, avand o lungime de circa 37 km și o mare adancime (230 m). Legenda spune ca in acest lac traieste un animal de apa misterios si monstruos, care uneori iese la suprafata, denumit in limbaj popular "Monstrul din Loch Ness",poreclit "Nessie". Vom vizita in Drumnadrochit Monster Exibition. Cazare in Edinburgh.

 

Ziua 7: Edinburgh - Glasgow
Plecam catre Glasgow- situat in nord-vestul Scotiei, pe fluviul Clyde. S-a dezvoltat foarte mult in secolul al XVIII-lea, datorita comertului cu textile, zahar si tutun. Pe langa faptul ca este cel mai mare constructor de nave din regiune, Glasgow a devenit in timp un important centru cultural. In Glasgow vom face un tur de oras: Catedrala, Piata George, Glasgow Green, Turnul Clopotnita, Cartierul universitar. Cazare in Glasgow.

 

Ziua 8: Glasgow - Manchester-Liverpool
Plecare matinala catre Manchester-important centru industrial, comercial si cultural. Orasul este renumit in lumea intreaga pentru influenta sa in istoria industriei si a muzicii, precum si pentru legaturile cu sportul. Vom face un tur panoramic de oras dupa care ne vom caza la hotel in Liverpool.

 

Ziua 9: Liverpool - Holyhead - Dublin
Traseul nostru continua catre Irlanda- Dublin, imbarcare pe ferryboat din portul Holyhead catre Dublin. Sosire in Dublin si cazare.

 

Ziua 10: Dublin - Giant’s Causeway
Tur de oras Dublin: Catedrala St. Patrick, Colegiul Trinity (unde se afla celebra Carte din Kells), Biblioteca Chester Beatty, O’Connell Street si Monumentul Mileniului, Catedrala Bisericii lui Hristos. Optional – Cina Traditionala cu muzica si show irlandez.
Excursie optionala Giant's Causeway- cel mai popular obiectiv turistic al Irlandei de Nord. Vom vizita  podul de piatra al uriasilor Fionn şi Benandonner. Ciudatele formaţiuni stancoase, reprezentate de circa 40.000 de coloane de bazalt, ocupa o suprafata de doar 0,7 kilometri patrati.

 

Ziua 11: Dublin - Belfast
Excursie optionala la Belfast-oras in Regatul Unit. Este este capitala si cel mai mare oras al Irlandei de Nord. Din punct de vedere administrativ, este organizat ca un district. Tur panoramic al capitalei Irlandei de Nord, intinsa pe malul stang al Raului Lagan, care a fost locul de nastere al Titanicului: Donegall Square, Primaria, Turnul cu ceas, Universitatea, Gradina Botanica, santierul naval cu cele mai mari macarale din lume, Royal Avenue, Parlamentul, Catedrala.
Cazare in Dublin.

Ziua 12: Dublin - Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul de retur. Imbarcare in jurul orei 18:10, vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 23:00.

 

  •  


 "Turistul are obligatia sa se informeze despre regulile serviciilor turistice
solicitate , inainte de a cumpara aceste servicii turistice. Dupa cumpararea
serviciilor se considera ca turistul a luat la cunostinta despre toate aceste
reguli, el nu mai poate pretinde ca nu a fost informat, odata ce a intrat in posesia
voucherului / biletului de avion ."


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolphin Travel & Events SRL

| CUI RO17359590 | J13 / 785 / 2005| Licenta turism nr. inregistrare: 3506 / 27.03.2012 | Brevet turism nr: 9612 / 16.02.2005 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro

PROGRAM
Luni - Vineri: 09:30 - 17:30
Str. Poporului nr. 36
Constanta - Romania
Tel: 0734.986.289

PARTENERI    
ShareThis Copy and Paste