Primeste cele mai noi oferte in casuta de email!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Condiții de anulare a biletului de avion

 

Companii aeriene low-cost
La majoritatea companiilor aeriene low-cost, biletul de avion nu este rambursabil în cazul anulării rezervării. Cu mici excepții – decesul pasagerului înainte de îmbarcare sau a unei rude de gradul întâi a pasagerului – liniile aeriene low-cost nu rambursează suma pentru biletul de avion dacă pasagerul decide să renunțe la rezervare.
În cazul anulării unei călătorii din cauza decesului unei rude de gradul întâi, pasagerul trebuie să contacteze Serviciul Clienți la 0723/73 20 73. Pe baza documentelor doveditoare (certificatul de deces al rudei și alte documente care vă vor fi specificate de agenții eSKY), vom proceda în numele dumneavoastră pentru a vi se restitui banii pentru rezervarea anulată.
Dacă zborul e anulat din alte motive decât cele menționate mai sus, compania aeriană taxează anumite sume ce diferă de la un operator la altul.

Se poate anula biletul dacă pasagerul e bolnav?
Companiile aeriene low-cost returnează sumele cheltuite pe rezervare în anumite condiții specificate de fiecare operator în condițiile de rezervare. Cu toate acestea, fiecare caz e tratat individual de compania aeriană, de aceea vă recomandăm să consultați Serviciul Clienți: operatorii noștri vă vor informa asupra condițiilor de anulare a biletului de avion și vă vor trimite lista de documente necesare pentru a face dovada imposibilității călătoriei, în baza cărora se face rambursarea costurilor biletului de avion.

Companii aeriene de linie
Fiecare companie aeriană de linie își stabilește condițiile de  anulare a biletului de avion, de aceea, înainte de a finaliza rezervarea, e recomandat să citiți cu atenție Termenii și condițiile de rezervare.
Cu toate acestea, rețineți că nu toate companiile rambursează integral tariful biletului de avion, dar în cele mai multe cazuri e posibil să recuperați sumele ce corespund taxelor și serviciilor adiționale. In cazul unei rezervări cu mai multe segmente de zbor, dacă unul din segmente nu este utilizat, rambursarea sumei corespunzătoare acestuia poate fi imposibilă sau limitată la o anumită sumă de bani.

Atenție!

Pot returna biletul dacă mă îmbolnăvesc?
Majoritatea companiilor aeriene de linie limitează rambursarea costului biletului de avion la cazuri speciale, ca decesul pasagerului sau a unei rude de gradul unu a pasagerului.
Cu toate acestea, în cazuri excepționale care pun pasagerul în imposibilitatea de a călători, compania aeriană poate lua decizia de a returna parțial sau total suma cheltuită pe rezervare. In acest sens, pasagerul trebuie să trimită documentele care să justifice anularea biletului de avion la agenția care a efectuat rezervarea .
Rețineți că astfel de cazuri sunt tratate individual, iar compania aeriană poate lua decizia de a nu rambursa costul rezervării dacă documentele justificative nu întrunesc anumite condiții specificate în regulamentul companiei.

Atenție!

 Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 0723/73 20 73 sau trimiteți un email la adresa office@dolphin-travel.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolphin Travel & Events SRL

| CUI RO17359590 | J13 / 785 / 2005| Licenta turism nr. inregistrare: 3506 / 27.03.2012 | Brevet turism nr: 9612 / 16.02.2005 | A.N.P.C. - www.anpc.gov.ro

PROGRAM
Luni - Vineri: 09:30 - 17:30
Str. Poporului nr. 36
Constanta - Romania
Tel: 0734.986.289

PARTENERI    
ShareThis Copy and Paste